Over De Accessoires Box

De Accessoires Box

 

De Accessoires Box heb ik (Janine) in april 2019 online gezet. Ik ben deze webshop begonnen omdat ik betaalbare, maar toch trendy sieraden, tassen en diverse mode accessoires wil aanbieden aan vrouwen die net zo houden van sieraden en tassen als ik.

De laatste tijd ben ik mij meer gaan richten op de handgemaakte sieraden. Ik haal meer voldoening uit het maken en verkopen van handgemaakte items. In de shop vindt je ook producten die ingekocht zijn zoals: horloges, tassen en nog een aantal sieraden.

Iedereen houdt er toch van om lekker te wisselen en te combineren met sieraden en tassen? Het liefst wil ik, en ik denk samen met heel veel andere vrouwen in Nederland elke week wel wat nieuws kopen. Dat is voor mij een reden om te kijken naar de prijs van al deze leuke hebbedingetjes. Een musthave moet voor mij dan ook een leuke prijs hebben, maar de kwaliteit moet ook goed zijn. Dat vind ik nog het meest belangrijk!

 

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste producten?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.